Salut!

 

Eu sunt Stefania. Dupa 14 ani de munca in turism, 30 de tari vizitate si un milion de experiente cu rucsacul in spate m-am gandit sa transpun experientele mele in scris. Va invit sa explorati alaturi de mine noi destinatii si noi experiente sau daca activati in lumea turismului, va voi tine la curent cu cele mai mari evenimente de profil din lume.

Sunt foarte implicata si interesata de tot ceea ce inseamna turism, studii in domeniu, geografie, geologie, evolutie, mediu inconjurator si incalzire globala.

Calatoresc in fiecare an in cel putin 5 destinatii noi. Sunt indragostita de Japonia, Italia, Singapore si Georgia (tara nu statul!). Atunci cand calatoresc, imi place sa simt pulsul fiecarei destinatii ca si cum as trai acolo.

Imi plac destinatii nepopulare sau mai bine zis imi place sa vad puritatea locului si localnicii neobisnuiti cu turistii. Iubesc si respect natura in toate formele ei.

Visez la ziua cand o sa ajung la Svalbard, Coreea de Nord, Insulele Falkland sau Isle of Sky. Si Pearl Harbour se afla pe lista mea din doua motive. Primul motiv ar fi ca in copilarie aveam o vorba: “Ma duc in Honolulu!” si al doilea pentru ca am vizitat Hiroshima si as vrea sa vad si varianta Americanilor. Stiti nu, in orice relatie exista doua povesti si un singur adevar!

Ah si sa nu uit, nu sunt nici agentie de turism, nici nu reprezint vreo companie si nici nu vand nimic!

 

Bun venit in lumea mea, in lumea World Travel&Events!