“The star is not the hotel but each guest,”
Stiu, ai auzit de un milion de hoteluri altfel in lumea asta. Fie ca vorbim de hoteluri de 5* superior (7* nu exista, sa fim seriosi!), hoteluri fara acoperis, hoteluri cu acoperis retractabil, hoteluri cu peretei tip acvariu, hoteluri cu forme ciudate, hoteluri in cladiri istorice sau chiar hoteluri in avionane pensionate, toate pot oferi conditii de cazare excelente.
Si daca ai auzit de toate cele mentionate mai sus, ce ai zice de un hotel fara pereteti si fara tavan? Ei bine, acest hotel chiar exista si se numeste Null Stern Hotel sau in romana, Hotelul cu zero stele.
Pozitionat in Alpi Elvetieni, conceptul inovator apartine lui Daniel Charbonnier si fratilor Frank and Patrik Riklin.  Parte a acestui concept este si Toggenburg Tourism.  Hotelul este inconjurar de varfuri muntoase si este compus din 3 suite.
Conceptul a fost practic lansat pe piata in Julie 2016 dar a gazduit pentru prima data turisti abia un an mai tarziu.
Unul dintre co-fondatorii conceptului, Daniel Charbonnier, a declarat pentru Business Insider. “We got rid of all the walls, and the only thing left is you and your experience.”

Si totusi baietii astia nu sunt la prima isprava, tot ei stau in spatele conceptului Zero Real Esate, un hotel construit intr-un buncar atomic. Din pacate azi buncarul mai serveste doar ca si muzeu, interioarele fiind pastrate totusi.

 Revenind la Null Hotel, pretul de pornire al unei camere la Null Hotel este de la 225 CHF/noapte si promit sa ofere confortul unui pat de 5* si o experienta de o mie de stele.

Trecand peste calitatea aerului, linistea naturii si toate stelele din lumea asta, hotelul ofera si un valet personal, breakfast in the room si posibilitatea de a anula in ultimul moment in caz de conditii meteo nefavorabile.

Rezervarile poti fi facute doar pentru perioada 15 Iulie pana pe 2 Septembrie .

 

Suita 1. Stump Suite

Localizare: WILDHAUS, SCHWENDI – 1158 m altitudine

Nu departe de Hotel Stump’s Alpenrose, se afla Suita Stump.  Situata in inima naturii, aceasta ofera un real concert de pasarele alpine in fiecare dimineata.

Imagini pentru Stump Suite

Suita 2. Schwendi Suite

Suita 3.Burst Suite

Localizare: WILDHAUS, BURST – 1220 m altitudine

Suita Burst nu poate fi mai prejos asa ca aceasta este situata deasupra vaii Toggenburg, la poalele muntilor Alpstein. Diferenta ar fi ca aceasta ofera o vedere panoramica de 270 de grade asupra vaii Rinului. De unde stiu unghiul? Pai co-fondatorii sunt arhitecti, de aici concluzionez ca au masurat ei deschiderea view-ului.

Imagini pentru Stump Suite null hotel

  Ce include costul unei nopti de cazare:

– o suita pentru o noapte
– Backup Room pentru conditii meteo nefavorabile
– Welcome Drink
– Cos cu brekfast in camera
– Majordom
– Bauturi racoritoare
– Taxa de statiune
– Parcare gratuita

 

 

Si daca ai ajuns pana aici am convingerea ca te intrebi: – Bine, bine, dar toaleta unde este?

Toaleta se afla la apriximativ 5 minute de mers pe jos de “camera ta”.